Ліцей Київського міжнародного університету
Ліцей Київського міжнародного університету
Центр консультацій
+380 44 594-03-02
  • UA

Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ

18 травня 2021
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ

Задля професійного спрямування учнівської молоді, формування її психологічної готовності та відповідального ставлення до вибору професії , адже вибір майбутньої професії впливає на подальше життя людини, визначає успішність її самореалізації. І щоб цей вибір був усвідомленим та успішним, в останній тиждень травня, відповідно до плану профільного навчання в ПЗЗСО «Ліцей Київського міжнародного університету» з учнями 9-х класів Ліцею КиМУ провели профорієнтаційний квест.

Допомагали юнакам і дівчатам розібратися у різноманітті професій та зробити правильний свідомий вибір фахівці та керівники структурних підрозділів ПЗВО «Київський міжнародний університет».

Учнів було поділено на команди та видано маршрутні листи. «Квест» мав в собі змагальний компонент, беручи участь у профорієнтаційних заходах на кожній станції учасники мали вгадати «кодове слово», яке  мало підказати їм наступну локацію.  

Місцями зупинки слугували структурні підрозділи, інститути та факультети ПЗВО «Київський міжнародний університет»: Інститут міжнародних відносин, Інститут лінгвістики та психології, Юридичний інститут, Інститут театрального мистецтва, Медичний інститут, економічний факультет, фармацевтичний факультет, стоматологічний факультет, факультет будівництва та архітектури, факультет інформаційних технологій, факультет музичного мистецтва.

Дев’ятикласників ознайомили з професіями, які користуються попитом на сучасному ринку праці, з формулою правильного вибору професій та помилками, які можуть трапитись при виборі професійного майбутнього.

Молодь не лише змістовно провела дозвілля, але й отримала можливість ознайомитися з окремими професіями майбутнього, які можливо буде опанувати навчаючись в Університеті. Також учні дізналися про принцип усвідомленого вибору професії з урахуванням своїх інтересів, здібностей та особливостей сучасного ринку праці, що має стати у нагоді для успішного професійного самовизначення.

Висловлюємо щиру подяку Адміністрації та керівникам структурних підрозділів ПЗВО «Київський міжнародний університет» в організації та проведенні такого корисного для випускників заходу.


Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №1
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №2
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №3
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №4
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №5
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №6
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №7
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №8
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №9
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №10
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №11
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №12
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №13
Профорієнтаційний квест в Ліцеї КиМУ - фото №14
Презентація Ліцею КиМУ
Останні новини
Читати всі новини
Анонси подій
Всі події
2606/2019
13:00