Ліцей Київського міжнародного університету
Ліцей Київського міжнародного університету
Центр консультацій
+380 44 594-03-02
  • UA

Марафон професій

03 жовтня 2022
Марафон професій

У межах програми співпраці «Ліцей КиМУ – КиМУ» впродовж вересня місяця учні 9-11 класів розпочали свою захоплюючу подорож професіями, в якій брали активну участь майже всі структурні підрозділи Київського міжнародного університету.

Завдяки програмі профільного навчання ліцеїсти мали змогу ознайомитися зі спеціальностями, що допоможе їм визначитися з майбутньою професією. Учні поринули у світ юриспруденції, міжнародного права, економіки та бізнесу, філології та перекладу.

Зокрема директор Юридичного інституту Панфілова Юлія Михайлівна провела ознайомлювальну лекцію, на якій ліцеїсти дізналися про можливі посади, які можна обійнят:  слідчого, прокурора, юрисконсульта, судді, нотаріуса.

Директор Інституту лінгвістики та психології Шакалець Ольга Василівна провела зі здобувачами освіти гру англійською мовою. Ліцеїсти перевіряли та формували критичне та логічне мислення, демонстрували вміння володіти англійською мовою, знання англійськомовних ідіом і креативність, одночасно закохуючись у професію перекладача.

Директор Інституту міжнародних відносин Усманов Юрій Ільдарович ознайомив учнів із перевагами професій, які можна буде отримати, закінчивши інститут, зокрема: фахівець з готельного обслуговування, дипломатичний працівник, політолог, юрист-міжнародник тощо.

На економічному факультеті декан Виноградчий Віктор Іванович провів з ліцеїстами тренінгові ігри з економічної тематики, які дали змогу учням відчути себе у сфері бізнесу, потрапити у такі рольові ситуації, де їм довелося швидко реагувати на поставлені завдання, орієнтуватись в економічних ребусах. Під час мозкового штурму учні проявили швидкість мозкової реакції та критичне мислення.

Таким чином,  ліцеїстів ознайомили з професіями, які користуються попитом на сучасному ринку праці формулою правильного вибору професій та помилками, які можуть трапитись під час виборі професійного майбутнього.

Учнівська молодь дізналася про вибір професії з урахуванням своїх інтересів, здібностей та урахуванням потреб сучасного ринку праці, що має стати у нагоді для успішного професійного самовизначення.


Марафон професій  - фото №1
Марафон професій  - фото №2
Марафон професій  - фото №3
Марафон професій  - фото №4
Презентація Ліцею КиМУ
Останні новини
Читати всі новини
Анонси подій
Всі події
2606/2019
13:00