Ліцей Київського міжнародного університету
Ліцей Київського міжнародного університету
Центр консультацій
+380 44 594-03-02
  • UA

Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ

01 вересня 2021
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ

Свято першого дзвоника і початку навчального року відкриває першу сторінку шкільного життя! Для декого 2021-2022 навчальний рік буде першим, для декого – останнім або черговим! Але день 1 вересня – однаково хвилюючий і незабутній, адже він завжди овіяний святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класних приміщень. І, безперечно, закличним дзвоником!

Початок нового навчального року, зазвичай, є хвилюючим і святковим, тому що тисячі педагогів і учнів Української держави виходять на ниву знань, щоб сіяти розумне, добре і вічне. І цей рік не є винятком, адже саме цього дня ліцейна родина Київського міжнародного університету вітала учнів 5 класу, які приступають до навчання. Для одинадцятикласників цей навчальний рік є теж знаковим, адже вони закінчують навчання в ліцеї і готуються до складання ЗНО і вступу до вишів.

Офіційну частину свята відкрила людина, яка створила Ліцей, заклад, що став для всіх дітей рідною домівкою, президент Київського міжнародного університету професор Хачатур Володимирович Хачатурян.

Із вітальним словом до учнів звернувся також директор Ліцею Валерій Ігорович Алексанян, який побажав натхнення, жаги до знань, подальшого легкого руху до своєї мети і здійснення мрій.

Святкову атмосферу створили ліцеїсти та студенти Навчально-наукового інституту театрального та музичного мистецтва, які подарували всім присутнім: учням, їхнім батькам і гостям хореографічні та музичні вітання.

Неймовірна миттєвість, яка була сповнена теплотою та радістю, завершилася спільним виконанням гімну Київського міжнародного університету.

З нагоди свята бажаємо вам, дорогі ліцеїсти, незабутнього шкільного життя, надійних друзів, справжніх відкриттів і пізнання світу!


Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №1
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №2
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №3
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №4
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №5
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №6
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №7
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №8
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №9
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №10
Свято першого дзвоника у ліцеї КиМУ - фото №11
Презентація Ліцею КиМУ
Останні новини
Читати всі новини
Анонси подій
Всі події
2606/2019
13:00