Ліцей Київського міжнародного університету
Ліцей Київського міжнародного університету
Центр консультацій
+380 44 594-03-02
  • UA

Випуск – 2014

31 травня 2014
Випуск – 2014

31 травня в Ліцеї Київського міжнародного університету відбулася урочиста подія для учнів 11 класу Випуск – 2014.

Свято з випускниками 11 класу розділили  поважні гості, а саме:

  • Президент Київського міжнародного університету, професор Хачатурян Хачатур  Володимирович.
  • Проректор з навчально-виховної роботи Київського міжнародного університету, професор Данченко Тетяна Володимирівна.
  • Проректор з питань довузівської підготовки Київського міжнародного університету, професор Рудаківська Світлана Вікторівна.
  • Директор Ліцею Київського міжнародного університету Хромченкова Наталія Миколаївна.
  • Методист Ліцею Київського міжнародного університету Депутат Ніна Олександрівна.
  • Керівник центру міжнародних та громадських зв’язків Чучковська Ольга Миколаївна.
  • Професорсько-викладацький склад КиМУ та викладачі Ліцею.
Ведучими свята були Щурук Таїсія та Ілляшенко Юрій.

Найбільш хвилюючою миттю для кожного випускника 11 класу було вручення атестатів про повну загальну середню освіту, нагородження похвальними листами та грамотами.

Для вручення на сцену були запрошені директор Ліцею КиМУ Хромченкова Н.М., проректор з навчально-виховної роботи КиМУ Данченко Т.В., проректор з питань довузівської підготовки КиМУ Рудаківська С.В. та методист Ліцею КиМУ Депутат Н.О.
Вручення атестатів розпочалося з нагородження золотою медаллю Альшиній Євгенії Геннадіївні, Деревинській Тетяні Олександрівні, Марченко Євгенії Василівні.

Від імені викладачів з привітаннями виступили: Лукашенко Аліса Іванівна, куратор групи, викладач історії України; Кузьмич Оксана Анатоліївна, викладач української мови; Самойлов Олексій Федорович, викладач всесвітньої історії; Щудла Наталія Михайлівна, викладач англійської мови, які побажали випускникам успіхів, оптимізму, натхнення та наполегливості.

Свої привітання випускникам подарували ліцеїсти та студенти Університету: Геворгян Ані, Щурук Таїсія, Налбандян Марія, Ветчінов Олексій, які виконали музичні композиції.

Студенти театрального відділення Інституту телебачення, кіно і театру КиМУ подарували яскраву хореографічну композицію.

Від імені батьків зі святом привітала Марченко Олена Геннадіївна, яка подякувала президенту Київського міжнародного університету Хачатуряну Хачатуру Володимировичу за створення Ліцею Київського міжнародного університету, директору Хромченковій Наталії Миколаївні та педагогічному колективу Ліцею за невтомну працю, за творчість, вміння розкрити особистість кожного ліцеїста, за душевну атмосферу в Ліцеї КиМУ.  Випускникам Олена Геннадіївні побажала щедрої долі, вірних друзів, наснаги, невичерпної енергії та віри в прекрасне майбутнє.

Випускники ліцею підготували святкові привітання. Марченко Євгенія подякувала адміністрації Університету та Ліцею КиМУ за цікаві та незабутні роки навчання, Снядовська Каріна подарувала пісню «Україна». Справжнім сюрпризом від випускників стала презентація відео-ролика про життя ліцеїстів від Альшиної Євгенії.

Право на останній дзвоник отримали  учні 11 класу Михайлюк  Валерій, Чхапелія Лоліта та учні 5 класу Карамшук Катерина, Васильєв  Ілля.

Деревинська Тетяна, випускниця 11 класу, передала символ знань учням 10 класу Мірзояну Рубену та Денисенко Юлії.

Випускників привітали проректори КиМУ Данченко Тетяна Володимирівна, Рудаківська Світлана Вікторівна та директор Інституту телебачення, кіно і театру КиМУ, заслужена артистка України Ільїна Ніна Олександрівна, які побажали зробити правильний професійний вибір, отримати гарні результати на ЗНО та зустрітися на посвяті в студенти КиМУ 30 серпня 2014 року в актовій залі  Київського міжнародного університету.

На завершення свята випускники 11 класу отримали Сертифікати абітурієнта, в яких зазначено, що вони рекомендовані для зарахування до Київського міжнародного університету на обрану ними спеціальність.

За традицією, випускники випустили різнокольорові кульки як символ найзаповітніших, найвищих людських поривань і надій.

Щасливої дороги, дорогі наші ліцеїсти!

МИ ПИШАЄМОСЯ ВАМИ!


Випуск – 2014 - фото №1
Випуск – 2014 - фото №2
Випуск – 2014 - фото №3
Випуск – 2014 - фото №4
Випуск – 2014 - фото №5
Випуск – 2014 - фото №6
Випуск – 2014 - фото №7
Випуск – 2014 - фото №8
Випуск – 2014 - фото №9
Випуск – 2014 - фото №10
Випуск – 2014 - фото №11
Випуск – 2014 - фото №12
Випуск – 2014 - фото №13
Випуск – 2014 - фото №14
Презентація Ліцею КиМУ
Останні новини
Читати всі новини
Анонси подій
Всі події
2606/2019
13:00